ANDORRA A TAULA 2017

 

Aquest novembre celebrarem les 11es. Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana “Andorra a Taula” dintre de la campanya Andorra Shopping Festival. En aquesta nova edició comptarem amb una magnífica representació dels millors professionals dels fogons i la restauració del país, els quals han treballat conjuntament per fer-vos gaudir i oferir el millor de la nostra cuina.

“Andorra a Taula” és el resultat de l’esforç de moltes persones que volen demostrar el potencial de la restauració del país i l’excel·lent complement turístic que representa pels nostres estimats visitants, que de ben segur se n’emportaran una magnífica sorpresa.

Del 3 de novembre al 3 de desembre, més de 25 d’establiments amb els millors professionals ens delectaran en una simfonia d’exquisides creacions.

En aquestes 11es. Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorra “Andorra a Taula” els menús presentats, d’estils diversos, s’han elaborat amb l’objectiu de donar valor als productes tradicionals i autòctons de la nostra terra.

Agraeixo a tots els professionals de la restauració que participin en aquestes

Jornades Gastronòmiques i els animo a seguir sorprenent a tots els comensals. De la mateixa manera, agraeixo el suport del Ministeri de Turisme, d’Andorra Turisme i DAMM, que fan possible un cop més posar aquestes Jornades Gastronòmiques “Andorra a Taula” a l’agenda d’activitats d’interès general. Per finalitzar i també imprescindible, l’agraïment a tots aquells que gaudireu dels menús elaborats en el transcurs d’aquestes jornades.

Bon profit!

Sr. Manel ARA

President de la UHA

 

DESCARREGAT EL CATÀLEG ANDORRA A TAULA 

 

 

Tags:

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Vostè ha de ser connectat per publicar un comentari.