WORKSHOP EN DISFAGIA

 

 

El SAAS en col·laboració amb la UHA i l’empresa BIO BIO organitzen un Workshop en Disfàgia “Tendències actuals en Alimentació i Textura” , el proper dia 12 de desembre, a les 19.00 hores a la Sala d’actes de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

En quin sentit interpel·la aquest workshop als restauradors? La disfàgia és una dificultat específica en la dinàmica de la deglució. L’objectiu del workshop és de contribuir en la millora de l’alimentació de les persones que no poden mastegar bé i/o tenen dificultats per empassar, podent oferir a aquestes persones la possibilitat d’anar al restaurant sense preocupacions, sabent que podran gaudir d’un bon àpat que garanteixi el seu paladar i, alhora, la seva seguretat.

Donar a conèixer aquesta realitat i exposar les tendències actuals sobre alimentació i textures i el concepte de la textura modificada conformaran el gruix del workshop. La xerrada s’acompanyarà d’un taller pràctic amb les novetats disponibles en texturització.

 

Tags:

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Vostè ha de ser connectat per publicar un comentari.