TALLER DE GASTRONOMIA I DISFAGIA

El dia 24 de maig  al restaurant Can Manel, una vintena de professionals de la salut i restauradors a una sessió pràctica sobre gastronomia i disfàgia. La UHA conjuntament amb el SAAS van organitzar aquest taller per donar a conèixer la disfàgia i sensibilitzar al món de la restauració de les necessitats que pateixen a aquestes persones y donar a conèixer les tendències actuals en textures les persones que pateixen aquesta problemàtica.

El taller va comptar amb la participació de la doctora Mercè Avellanet, cap de rehabilitació de l’Hospital Nostra Sra. de Meritxell, la logopeda del mateix Meritxell Ros, el cuiner Carles Flinch del Restaurant Can Manel i l’empresa suïssa Emotion Food Company que va fer una degustació de plats elaborats amb un texturitzant propi, l’easy base de caràcter 100% vegetal  que es barreja amb tot tipus d’aliment perquè les persones amb disfàgia recuperin el plaer del menjar.

Tags:

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Vostè ha de ser connectat per publicar un comentari.