Arxiu | octubre, 2011

La nova comercialització hotelera del segle XXI. El cas d’Andorra. La touroperació versus el canal directe. És possible l’equilibri?

Programa de la sessió:

  • La marca i el concepte de producte. El posicionament d’Andorra com a marca global i dels hotels com a marques individuals. Com destacar dins el portfolio d’hotels d’Andorra? Com treure el màxim partit?.
  • La intermediació: Enemic o company de viatge?
  • El client directe: La web pròpia. Eines per a la fidelització de clients amb recursos limitats. Crear una massa crítica per impactar amb propostes.
  • Com vendre a través de les xarxes socials? Vendre o fer marca a través de les xarxes socials? Xarxes Socials amb intenció.
  • La reputació on line. Com incideix en la demanda i com treure’n partit.
    Read more…

El turisme té futur

Aquest document reflecteix un treball de reflexió generat entre els associats de la Unió Hotelera d’Andorra, amb l’objectiu de definir les estratègies i projectes que ens permetrien dinamitzar el turisme d’Andorra.
L’experiència individual i col·lectiva dels membres de la UHA s’ha reflectit en la qualitat de les idees que s’han recollit, totes elles basades en el coneixement de la realitat del nostre país, l’experiència en recórrer els mercats per vendre el nostre destí, el contacte diari amb els nostres turistes, en definitiva el saber que és el turisme.
L’hoteleria i la restauració representa un sector d’activitat cabdal pel nostre país, amb 4.862 assalariats representant un 12 % del total dels assalariats del país.

Read more…

Posicions sobre estrategia de preus 30-06-11

El preu el regula la demanda i s’ha de fer que el destí sigui més atractiu per crear més demanda.
No s’ha de regular per llei els preus.
Acordar uns preus mínims globals que per sota d’aquest no seria entenedor ni racional pel comprador.
A partir d’un preu mínim, no per baixar més es vendrà més. Read more…

Enquesta als associats sobre les necessitats de formació juny 2011

L’objectiu de l’enquesta és avaluar millor quines són les necessitats i desitjos en formació dels associats a la UHA ( 200 establiments ).
S’ha enviat un formulari per email i s’han rebut 34 respostes.

Per mes informacio PDF

La Unió Hotelera d’Andorra està de festa.

LA Unió Hotelera d’Andorra celebra enguany el seu 50e aniversari.

Han estat 50 anys de proactivitat i dinamisme, fomentant l’amistat i el professionalisme del sector, convertint-se en una institució empresarial abastament consolida i un referent del sector econòmic i turístic del país.

La UHA va estar fundada l’any 1961 pels pioners de l’hoteleria andorrana i el President fundador fou el senyor Pere Canturri Tomàs. Els presidents i les juntes que s’han succeït fins avui han seguit l’esperit dels fundadors i han lluitat per assolir els objectius de l’associació que han estat sempre d’aportar valor als seus associats i al país.

Read more…