Arxiu | novembre, 2011

Inscripció a les fires i work shops del 2012

Andorra Turisme ha publicat el calendari de fires i work shops per la Temporada 2012 amb presència d’Andorra.

Andorra Turisme , han formalitzar la seva inscripció abans del 25 de novembre, omplint el formulari adjunt:

Formulari d’inscripció a fires i work shops temporada 2012

Com aturar la “guerra” de preus?

El debat sobre el preu de l’allotjament turístic a Andorra ha fet i segueix fent gastar molta saliva en el sector.

El problema és ben conegut de tots, el destí no és prou atractiu durant els 12 mesos de l’any per assolir una ocupació mitja raonable per a tots els establiments del país.

Sense dubte, amb un parc hoteler de prop de 34.000 llits i una demanda  en rescissió i fortament estacional, els empresaris hotelers fan recurs a una estratègia de preus molt agressiva. Una guerra de preus s’ha instal·lat entre els establiments i, com totes les guerres, aquesta és nefasta pel sector i en particular per la rendibilitat dels negocis. 

L’estratègia de preus de l’allotjament del nostre destí és cabdal per la viabilitat del sector i cal debatre d’aquest problema amb urgència. Tanmateix, cal recercar i acordar si escau, les solucions per fixar els límits i les regles del joc d’aquesta guerra.

Agraeixo a tots els empresaris hotelers que donin la seva opinió i alhora facin les seves propostes de solucions.

Animo a tots els empresari a debatre i comentar totes les propostes que sorgeixin i confio que hi hauran propostes innovadores i que faran el consens del sector per poder-les aplicar el més aviat possible.

China: mitos turísticos que conviene desterrar cuanto antes

Autor del informe “El turismo chino en España”


A+ <http://www.hosteltur.com/143870_china-mitos-turisticos-conviene-desterrar-cuanto-antes.html#void>  A- <http://www.hosteltur.com/143870_china-mitos-turisticos-conviene-desterrar-cuanto-antes.html#void>   
España recibe cerca de 100.000 turistas chinos de los dos millones que  visitan Europa anualmente. Pero este número crecerá en los próximos  años, según aseguran numerosos expertos. Una persona que conoce de  primera mano el potencial de China <http://www.hosteltur.com/tag/china> es Daniel Tomàs, ex-becario de la Fundación ICO para Asia-Pacífico. Tras residir en Pekín  durante tres años, ha elaborado un estudio sobre el turismo chino (ver documento adjunto en pdf),  trabajo que ha contado con la colaboración del China Outbound Tourism  Research Institute y la financiación de la Fundación La Caixa.
Read more…