Arxiu | desembre, 2011

Avaluació de la campanya de Novembre 2011

El Ministre de Turisme i Medi Ambient, M.I. Senyor Francesc Camp Torres, va presentar a tot el sector turístic l’avaluació de la campanya “Alguna cosa es mou a Andorra” d’aquest passat mes de novembre.
La presentació es va celebrar a la sala de Congressos d’Andorra la Vella el passat 15 de desembre.
Per la vostra informació, podeu veure el PDF de la presentació:
Avaluació de la campanya “Alguna cosa es mou a Andorra”

Formació “conèixer Andorra per explicar-la i vendre-la”

FORMACIÓ PER ATENDRE MILLOR ALS TURÍSTES

“CONÈIXER ANDORRA PER EXPLICAR-LA I VENDRE-LA”

Organitzada per UHA, Andorra Turisme i els 7 Comuns.

Cal que els vostres col·laboradors coneguin bé totes les activitats, productes i serveis turístics que s’ofereixen a Andorra, per atendre als vostres clients i vendre activitats si s’escau?

 Esteu convençut que tenen aquests coneixements bàsics?

 Hi ha una millor forma de conèixer totes aquestes propostes que la de presenciar-les o visitar-les físicament ?

 Objectiu de la formació:

Facilitar als professionals del sector que atenen als nostres turistes, els coneixements necessaris per explicar les activitats i punts d’interès del nostre destí, amb el doble objectiu de millorar l’atenció al client i les vendes d’activitats i serveis disponibles al país.

Destinat a :

Totes les persones que han de donar informació sobre Andorra a turistes, i que desconeixen les activitats i atractius turístics del país.

Read more…

Pla de formació de la CEA 2011-2012

Com a seguiment del Pla de formació CEA 2011-2012, els informem que el proper mes de febrer està previst el segon curs de la formació.

 Aquest segon curs, sota el títol “Implantació de l’estratègia: Com executar el pla estratègic”, està previst pels dies 15 i 16 de febrer. L’impartirà el Sr. Sergi Sentias, i ens donarà les eines de com passar del paper a la operativa, treballant casos d’èxit i de fracàs pel que fa al plans estratègics de les empreses.

 Els informem que, pel que fa als preus dels cursos, s’ha establert un sistema de compra de pack’s de formació, que estan detallats al document de les bases d’inscripció als cursos, i que representen un important descompte. Atès que les formacions estan previstes en un dia i mig, i per tal d’afavorir l’intercanvi entre els participants i els formadors, incloem el dinar del primer dia.

 Adjunt trobaran l’arxiu amb el programa del Pla de formació CEA 2011-2012, així com el document de les bases d’inscripció als cursos i la fitxa descriptiva d’aquest seminari. També els comuniquem que tota la informació relativa al Pla de formació es pot consultar a la nostra pàgina Web www.cea.ad.

 – Pla de formació CEA 2011-2012
– Contingut dels cursos
– Fitxa d’inscripció als cursos
– Fitxa del curs d’implantació de l’estratègia

 

Proposta de formació en direcció hotelera

 

proposta de “visita virtual” per contribuir a l’augment de reserves per la web

Per millorar el contingut de l’informació de la vostra web, podeu incloure una “visita virtual” amb imatges de 360 graus dels espais que desitgeu valoritzar del vostre establiment. Aquesta opció es pot incloure en qualsevol web ja en servei.

L’empresa Tu Visita Virtual en col.labortació amb l’empresa andorrana SPAI ofereix aquest servei per una quota anual especialment ajustada pels associats de la UHA.

Per més informació, veure una demostració i tarifes