Arxiu | gener, 2012

Assemblea General Ordinària de la UHA del 2012

El proper dijous 2 de febrer es celebrarà l’Assemblea General Ordinària de la UHA al seu local social , al es 16h30 en primera convocatòria i a les 17h00 en segona convocatòria.

En el supòsit de no poder assisitir a l’Assemblea, es recorda que es pot delegar el seu vot al President o qualsevol altre associat que pugui estar present.

Per a més informació:

Document de convocatòria de l’Assemblea amb ordre del dia.

Document per la delegació de vot i sol.licitut d’informació.

 

Campanya de comunicació hivern 2011/2012

El Ministeri de Turisme i Andorra Turisme han presentat al sector la campanya de comunicació per aquest hivern 2011/2012, destinada als mercats de Espanya, França i Protugal principlament per que fa al client directe. Una part de la campanya està basada en col.laboracions amb els TTOO, en paísos com Rússia Polònia, Regne Unit i Israel.

Enguany la comunicació estara orientada a producte , principalment el paquet esqui+ allotjament. El mitjà TV està utilitzat a Espanya i a França, complementat amb altres mitjans radio i suplements de diàris. La comunicació online serà molt important.

Tota la campanya fa referència a un webside específic que presenta el producte i facilita la reserva i la compra de l’estada.

Podeu visulaitzar el detall de la presentació descarregant el PDF segúent:

Presentació de la campanya hivern 2011/2012 en PDF

7è Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya

S’ha iniciat l’obertura de les inscripcions del 7è Congrés mundial de turisme de neu i de muntanya organitzat conjuntament pel Govern, pel Comú de la Massana i per l’Organització Mundial de Turisme, que tindrà lloc els dies 11 i 12 d’abril del 2012, a la Sala de congressos d’Andorra la Vella.

Amb el títol Turisme de muntanya 2.0: noves estratègies d’èxit,experts mundials es donaran cita a Andorra per explicar les noves estratègies d’èxit que s’estan desenvolupant arreu del món.

Des d’ara i fins el dia 9 d’abril del 2012 podeu reservar la vostra plaça per participar al Congrés a la pàgina web www.congresdeneu.ad on hi trobareu tota la informació actualitzada.

veure news letter nº 2 .

veure news letter nº 3.