Arxiu | maig, 2012

Andorra Innova!

En un marco cambiante y cada vez más competitivo la comercialización de productos y servicios exige estrategias cada vez más profesionalizadas. El sector de la hostelería no es una excepción y la tecnología es un gran aliado.
En la jornada “Andorra Innova – Marketing Turístico, Hotelero y Restauración”  compartiremos conocimientos y experiencias de la mano de expertos en ámbitos del marketing y las ventas orientado al negocio.

PROBLEMÀTIQUES INTEMPORALS

Fent una ullada als arxius de la Unió Hotelera, hem trobat un interessant document elaborat pels membres de la Unió Hotelera de les Vals d’Andorra ara fa més de 25 anys.

El document exposa les problemàtiques que a l’any 1975 els nostres predecessors es vàrem trobar. Problemàtiques antigues vigents a l’inici de la segona dècada del segle XXI.

Un document per la reflexió i que esperem trobeu molt interessant.

 

23a edició Trobada Empresarial al Pirineu, que se celebrarà els dies 7 i 8 de juny

   
Distingits senyors/es,Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI) us convida a participar en la 23a edició Trobada Empresarial al Pirineu, que se celebrarà els dies 7 i 8 de junya la Seu d’Urgell, sent una de les jornades econòmiques més rellevants del territori espanyol. L’acte, organitzat per l’Associació Trobada Empresarial al Pirineu, té el patrocini de Crèdit Andorrà, Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI), i l’Sport Hotels Resort & Spa i el suport de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra.La Trobada d’enguany reflexionarà sobre la nova conjuntura econòmica, que ha fet replantejar l’actual escenari empresarial. Sota el títol “Nova economia, nous reptes”, els participants en la jornada plantejaran noves estratègies per fer front a la crisi econòmica, amb èmfasi en elements clau com ara la internacionalització, la innovació, l’entorn digital i les persones.Hi participaran ponents del món polític, empresarial i acadèmic, entre els quals destaquen el Molt Il·lustre cap de Govern d’Andorra, senyor Antoni Martí; l’Honorable Conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, senyor Andreu Mas-Colell; l’exsecretari d’Estat d’Economia d’Espanya i assessor a la Comissió Europea, senyor Manuel Campa; el president del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement de la Generalitat de Catalunya, senyor Salvador Alemany; la monja benedictina, metgessa i teòloga, senyora Teresa Forcades, i el premi Nobel d’economia, senyor Finn Erling Kydland, entre d’altres.

Les inscripcions es poden fer directament a través del web www.trobadaalpirineu.com fins al dia 31 de maig així com consultar el programa complet. Per a més informació, es poden posar en contacte amb l’organització al telèfon +34 973 280 671.

Cordialment,

Andorra Desenvolupament i Inversió

 

Andorra Desenvolupament i Inversió
Telèfon: +376 81 20 20 • Fax: +376 81 20 21


REVIU L’APERITIU 2012 Sant Julià de Lòria

REVIU L'APERITIU 2012

REVIU L'APERITIU 2012

Benvolguts amics i companys,

Un any més, la taula de turisme i el Comú de SJL, iniciem el Reviu l’Apertiu !!

El tret de sortida tindrà lloc al Barri de Rocacorba(situat on hi ha els núm. 1,2,3 i 4 al mapa del tríptic), el proper diumenge 13 de maig amb animació infantil de les 11h a les 14h i podreu gaudir de les propostes de vermut o canya + tapa a preus súper interessants, que trobareu especificats a la informació adjunta.

Esperant sigueu nombrosos els que vingueu a gaudir d’un bon aperitiu a les terrasses dels bars i restaurants de Sant Julià de Lòria, tots els diumenge fins l’1 de juliol i de les activitats programades.

Per a qualsevol dubte i/o aclariment, podeu contactar amb nosaltres trucant a l’oficina de turisme al telèfon número 744 045.

Bon aperitiu !!!

 

NOVA MODALITAT DE MARKETING

 

Una curiosa manera d’atraure als clients