Arxiu | juny, 2012

Presentació Andorra Té Futur: anàlisi i propostes per a un acord estratègic

Andorra te Futur.pdfEls presidents de la Confederació empresarial d’Andorra (CEA), de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS),  la Presidenta de l’Empresa Familiar Andorrana (EFA), i la Sra. Maria Reig, empresaria Andorrana, van protagonitzar l’acte de presentació de l’Andorra Té Futur: anàlisi i propostes per a un acord estratègic, on es va donar a conèixer l’ampli document que inclou propostes per a diferents àmbits, a tota la societat Andorrana.

Read more…

Presentació de la nova edició del “Manual pràctic del Pla general de comptabilitat”

Nova edició del Manual pràctic del Pla general de comptabilitat

Manual pràtic pgc

Manual pràtic pgc

Editada per la Cambra, Crèdit Andorrà i Alfa Capital Assessors & Auditors, presenta totes les novetats derivades del nou marc normatiu comptable que inclou la seva aplicació fiscal. Es complementa amb l’organització d’un seminari pràctic adreçat a professionals i empresaris.

El llibre és fruit d’una iniciativa de la Cambra, iniciada el 2009, de suport al teixit empresarial del país, amb l’objectiu de facilitar-li l’aplicació de les darreres novetats i modificacions que inclou el Pla general de comptabilitat. Recull les modificacions introduïdes en la Llei de la comptabilitat dels empresaris, aprovada el desembre del 2011, entre les quals destaquen la normativa comptable referent a les noves figures impositives o els nous llindars de presentació dels comptes anuals simplificats.

Els exemples i casos pràctics contribueixen a facilitar la lectura i la comprensió de les explicacions teòriques, amb l’objectiu que sigui una eina d’utilitat per als professionals i empresaris del país.

La distribució s’ha previst en format llibre, a través de la xarxa d’oficines de Crèdit Andorrà i des de la Cambra, i també en format digital, el qual us adjuntem.

El mando a distancia es el elemento con más bacterias en una habitación de hotel

Según un estudio de la Universidad de Houston
El mando a distancia es el elemento con más bacterias en una habitación de hotel

Los mandos a distancia para la televisión y los utensilios de limpieza que se transportan en carros de habitación en habitación son los mayores portadores de bacterias en hoteles, según un estudio de la Universidad de Houston presentado por la investigadora Kate Kirsch durante el encuentro anual de la American Society for Microbiology (ASM).

Ponència “Energies renovables i reducció dels costos energètics en el sector hoteler”

La UHA juntament amb GEOSISTEMA, empresa Andorrana que es dedica a la climatització especialitzada mitjançant sistemes basats en les energies renovables: BIOMASSA, GEOTERMIA, AEROTERMIA i FOTOVOLTAICA. Juntament amb WATT ENERGIA S.L empresa col·laboradora de Catalunya i CIAT primer fabricant francès de bombes de calor, tenim l’honor de convidar-los a la ponència:

Read more…

El Blog de Juan Barjau

¿Está abusando Booking.com de su posición de dominio?

El viernes pasado leí un post muy interesante de José Navarro sobre las nuevas reglas del juego deBooking.com. Leedlo, no tiene desperdicio.

En el post se describen, con esmerado detalle, las nuevas condiciones que está tratando de ‘imponer’ (ya sé que la palabra quizás sea un poco fuerte, pero la utilizo a conciencia) Booking.com en su sus nuevos contratos con los hoteles.

Read more…