Arxiu | agost, 2012

Un virus és fa passat per Booking.com

Un virus és fa passat per Booking.com

L’agencia online ha estat alertant al seus usuaris

Des del mes de juliol un missatge de correu electrònic d’una adreça que es fa passar per Booking.com pot posar en perill els ordinadors. L’agència online està alertant als usuaris.
Es tracta d’un correu electrònic de confirmació de reserva hotelera que porta adjunt un fitxer Hotel-Reservation-Confirmation_from_Booking.exe que conté un virus informàtic classificat per Sophos com Mal / Katusha-F, segons recull la publicació especialitzada Hyphenet. El remitent del missatge es fa passar pel servei d’atenció al client de Booking i aconsella la descàrrega del fitxer per completar l’operació.
Es tracta d’un programari maliciós que ataca el PC apoderant de les seves claus i obre una porta del darrere per utilitzar-lo en remot per al que vulgui. L’aconsellable és suprimir els missatges immediatament i en general evitar la descàrrega d’arxius adjunts.

Segons han explicat a HOSTELTUR notícies de turisme des Booking.com es tracta d’emails aleatoris que no només s’envien als seus clients sinó a qualsevol correu. L’agència online remarca sobretot que les seves confirmacions de reserva “no contenen cap tipus arxius adjunts”.

La companyia ha emprès diverses mesures per avisar els usuaris. “Hem creat missatges d’alerta en diversos apartats de la nostra web (per exemple dins de la pàgina del nostre servei d’Atenció al Client, a la pàgina d’informació corporativa de Booking, com, etc.) Així mateix hem fet difusió a través de les nostres pàgines corporatives en xarxes socials (Facebook, Twitter, …) i el nostre servei assessora via telèfon o email als usuaris sobre com procedir en cas de rebre aquests correus electrònics falsos “. L’agència online també ha informat a tots els seus establiments associats perquè sàpiguen com procedir.

Font: www.hosteltur.com

Confiança en el Turisme, Un Món d’Oportunitats Transversals

Ponència realitzada pel senyor Alex Armengol, President de la UHA, en el decurs de la Universitat Catalana d’Estiu a Prada de Conflent el passat dissabte 18 d’agost de 2012.

Confiança en el Turisme, Un Món d’Oportunitats Transversals

La situació del sector hoteler en aquest últims 4 anys ha tingut una davallada important. Les pernoctacions dels turistes al país s’ha reduït aproximadament un 50%, juntament amb un degoteig del preu mig que ve encara de mes lluny, posa en dificultat la rendibilitat dels comptes d’explotació del negoci. Bàsicament reflecteixen que a dures penes es pot arribar a cobrir els costos d’explotació i per tant per si mateix el sector de L’hostaleria no te avui per avui capacitat de renovació. A l’hora tenim un problema de demanda i un problema d’oferta, la situació és complicada. Pel cantó de la demanda, el atractiu del país pel nostre mercat principal no és suficient per contrarestar les dificultats econòmiques que l’afecten i necessitem urgentment nous mercats. Pel cantó de l’oferta estem a 35.000 places d’allotjament, igual que a Lloret de Mar o bastant mes de la meitat de la capacitat total de Barcelona ciutat. Totes aquestes problemàtiques fan que estiguem a un nivell d’ocupació mitjà del país a l’entorn del 30% amb un preu mig molt baix, per tant la nostre capacitat hotelera en aquests moments esta sobre dimensionada i això fa que molts actors d’aquest sector tinguem la nostra sostenibilitat en perill.

Read more…

Ikea lanza una cadena de hoteles ‘low cost’

Movido por los aires de recesión que soplan en Europa, el grupo sueco Ikea acaba de anunciar el lanzamiento de una cadena de alrededor de 100 hoteles, en los que ofrecerá alojamiento de diseño pero barato a quien viaje por el viejo continente.

Los hoteles no llevarán el nombre de la marca sino que su gestión se confiará a un operador hotelero internacional, cuyo nombre todavía no ha sido revelado. Y a pesar de ser líder mundial en la venta de muebles al detalle, Ikea tampoco decorará las habitaciones de los hoteles con productos de su marca.

Aquellas, sin embargo, sí se inspirarán en el mismo diseño escandinavo que con el paso del tiempo se ha convertido en uno de los signos de identidad del grupo. Asimismo, los hoteles contarán con el mismo concepto de negocio en el que se fundamentan las tiendas Ikea, y que consiste en poner a disposición del consumidor un producto moderno y de calidad pero a un precio razonable.

Así lo adelantó la semana pasada Harald Müller, uno de los responsables de Inter Ikea, la división que, entre otras cosas, se encarga de gestionar las inversiones inmobiliarias del grupo. Según detalló al diario sueco Svenska Dagbladet, la idea es “quitar todo lo que sea innecesario, como el restaurante, y en su lugar ofrecer un buen desayuno, una conexión a internet rápida, y un check-in fácil y sin check-out.

Müller reveló que Ikea lleva tiempo buscando inmuebles en varios países de Europa, entre ellos Bélgica, Austria, Holanda, Escandinavia, Gran Bretaña, Polonia, las naciones bálticas y Alemania, país en el que probablemente abrirá su primer establecimiento en el año 2014.

Fundado en una pequeña localidad sueca en 1943 por Ingvar Kamprad, que en aquel entonces tenía solo 17 años, el grupo está hoy presente en 25 países y genera unas ventas anuales de más de 21.500 millones de euros.

Font del texy Original: http://www.lavanguardia.com/economia/20120821/54339777013/ikea-hoteles-low-cost.html#ixzz24GEXr3O7

MENÚ FESTA MAJOR

Del 3 al 19 d’agost de 2012, una quinzena de restaurants d’Andorra la Vella promocionen la gastronomia autòctona mitjançant els “menús de festa major”

Jornades gastronòmiques: Menú de Festa Major

Amb aquesta iniciativa, a banda de donar a conèixer els plats típics de temporada i els productes de la terra, els restaurants prenen part el un Concurs Gastronòmicper aconseguir el premi al “millor menú de Festa Major”, consistent en un trofeu especial lliurat pel Comú en un acte públic que aplega tots els restauradors – segons les valoracions dels clients expressades a través d’una votació in situ -, en base a tres criteris: tast, creativitat i presentació.

Alhora, els clients, en dipositar les corresponents butlletes de valoració, participen en un sorteig de premis consistents en activitats de lleure a diversos espais del país.

Consulteu els restaurants i les propostes gastronòmiques al fullet:
Menú de Festa Major d’Andorra la Vella 2012 en pdf

Més informació a www.andorralavella.ad

FUNICAMP ESTIU 2012

EI Funicamp és la porta d’entrada a la riquesa i la història de l’entorn i el paisatge pirinenc. En només 18 minuts i després de recórrer més de sis quilòmetres resseguint la vall dels Cortals, s’arriba a 2.502 metres d’altitud, on es poden fer moltes activitats.

Aquest estiu també és el punt de sortida de múltiples rutes a peu i d’excursions amb 4×4 i amb guia. Descobrirem paisatges d’alta muntanya i el patrimoni cultural i històric amb una visita a l’Orri del Cubi!, i acabarem als Pessons, on podem relaxar-nos a la terrassa del bar re

staurant i gaudir d’unes vistes magnífiques, o fer activitats diverses com senderisme i pesca.

També s’ofereix la possibilitat d’aturar-se a l’estació intermèdia del Funicamp per poder gaudir d’una passejada per la vall dels Cortals,
on podrem fotografiar la peculiaritat del seu paisatge rural i de muntanya o fer una via ferrada, diverses rutes a peu o escalada al rocòdrom exterior dels Cortals.