Arxiu | setembre, 2012

INVITACIÓ PRESENTACIÓ FUNTROPY

L’OMT demana polítiques favorables i mostra la seva preocupació pels impostos en la celebració del Dia Mundial del Turisme

online casino

La majoria dels hotels es preocupa per impulsar accions d’estalvis energètics

La majoria dels hotels es preocupa per impulsar accions d’estalvis energètics.

Vuit de cada deu hotels enquestats té algun pla.

Desenvolupar mesures d’estalvi energètic en els hotels és una cosa que sembla que ja els empresaris saben que han de fer. Si més no, la majoria dels enquestats en l’informe especial de DBK “La Demanda d’Energia en el sector Hoteler” així ho considera.

L’estudi s’ha realitzat a partir de 150 entrevistes amb hotels amb dues-centes o més habitacions i d’ell es desprèn que el 83% d’ells ha posat en marxa algun pla d’estalvi energètic: un 58% ho desenvolupa internament, mentre que un 25% ha contractat serveis externs per fer-ho en els últims dos anys.

Read more…

27 de setembre “DIA MUNDIAL DEL TURISME”

27 de setembre “DIA MUNDIAL DEL TURISME”

 

Benvolguts amics,

Ens complau fer-vos particips en la invitació realitzada pels nostres amics SKALEGES amb motiu de la celebració del “DIA MUNDIAL DEL TURISME” que com cada any es celebra el dia 27 de setembre.

En aquesta ocasió l’escenari escollit per celebrar aquesta gran Festa es l’hotel DELFOS d’Escaldes-Engordany que ens delectarà amb la següent proposta gastronòmica:

Menú celebració Dia Mundial del Turisme.

Skal Club

UNIÓ HOTELERA D’ANDORRA

Per la present, em complau comunicar-vos que, amb motiu de la festivitat del DIA MUNDIAL DEL TURISME, l’SKÅL INTERNACIONAL D’ANDORRA organitza el seu tradicional sopar de Gala el proper dia 27 de setembre.

Enguany, el sopar de Gala serà servit a l’Hotel Delfos d’Escaldes-Engordany a partir de les 20 hores per la recepció/aperitiu i, degut a la importància dels actes, ens assentarem a taula a les 21h00 precises.

Els actes seran conduits per en Joaquim BARCELÓ i l’actuació final serà à càrrec del famós MAG LARI.

Us convidem a unir-vos a nosaltres per a celebrar la festa més important del nostre sector, podeu fer la vostra reserva al nostre secretari Emili YEPES, al telèfon 356 923 o al mail: skalandorra@gmail.com quan abans millor. El preu serà (com ja fa uns anys enrere) de 50 € per persona, tot inclòs. Per alleugerar la tasca administrativa i els embussos a l’arribada, no dubteu en comunicar-nos el nº de compte on voldrà que carreguem el mencionat import.

Gràcies anticipades per compartir amb nosaltres aquesta especial vetllada.

 

Salutacions SKÅL.

Raymond JUAN
President SKÅL CLUB Andorra

 

PUNTS FORTS I FEBLES DELS PRINCIPALS GRUPS HOTELERS ESPANYOLS A INTERNET

Punts forts i febles dels principals grups  hotelers espanyoles a Internet

Les principals cadenes hoteleres espanyoles són conscients que han de ser presents a internet. Si bé, no totes ho fan de la mateixa manera ni tenen la mateixa activitat. Facebook i Twitter s’han consolidat com les xarxes socials imprescindibles per a elles.

Així es desprèn d’un estudi realitzat per l’agència de comunicació digital Netsense, que analitza les web i la presència en xarxes socials i dispositius mòbils de les deu primeres hoteleres espanyoles, basant-se en el top ten del Rànquing Hosteltur de Cadenes Hoteleres 2012.

Aquestes empreses són: Meliá Hotels International, NH Hotels, Riu Hotels & Resorts, Barceló Hotels & Resorts, Iberostar Hotels & Resorts, Fiesta Hotel Group, Grup Hotusa, H10 Hotels, Grup Piñero i Husa.

Totes elles, segons l’informe de Netsense, gestionen les seves reserves des del seu propi portal web a excepció del Grup Piñero, l’estratègia passa per atorgar notorietat a Badia Príncep, raó per la qual aquest grup no s’ha pogut analitzar sota els mateixos paràmetres.

Sis de les cadenes analitzades tenen web adaptada a dispositius mòbils i algunes d’elles ofereixen la seva pròpia aplicació per smartphones. Quant a xarxes socials, Flickr, Pinterest i Fousquare són, després Facebook i Twitter, les més populars en el sector hoteler.

A continuació es detallen els principals punts forts i febles destacats per Netsense de les pàgines web de les empreses estudiades.

Read more…