Arxiu | novembre, 2012

TRIPADVISOR REVELA LES TÈCNIQUES PER INCREMENTAR LA VISIBILITAT DELS HOTELS EUROPEUS DAVANT ELS VIATGERS

TripAdvisor ®, la major web de viatges del món, ha anunciat avui els resultats d’un estudi sobre els factors que més influencien la visibilitat d’un negoci davant els viatgers, en funció de l’increment de pàgines vistes. L’anàlisi revela una gran correlació entre els hotels amb un gran nombre de comentaris i opinions, fotografies i vídeos i un increment notable en la interacció dels usuaris amb les pàgines de l’establiment.

L’estudi també demostra que, a Europa, els hotels que responen als comentaris dels seus usuaris no només experimenten un major increment de visibilitat sinó que a més recullen una major qualificació.

– Un petit augment en les opinions té un gran impacte

Read more…

HALCÓN VIAJES: ERTE

Halcón Viajes: ERTE de cerca de un 25% de reducción de jornada y salario

20 Noviembre, 2012

Tras Viajes Barceló y Viajes El Corte Inglés (VECI), ahora le toca el turno a Viajes Halcón. La red de agencias de viajes del grupo Globalia planteará a la parte laboral, el próximo 28 de noviembre, unERTE con una reducción temporal de jornada y salarios que se situará entre el 20% y 30%. El ERTE inlcuirá también a Ecuador y Travelplan.

Así lo ha sabido este diario de fuentes de los propios trabajadores, y confirmado por la empresa sin dar más detalles respecto a duración y otras cuestiones. De este modo, las dos marcas de agencia y el turoperador del grupo que preside Juan José Hidalgo se suman a la tendencia general del sector, consistente en reducir costes de personal sin llegar a los despidos, y sin tener que cerrar oficinas.

Read more…

On i com viatgen els turistes espanyols tot i la crisi

www.hosteltur: 09 juny 2012 | On i com viatgen els turistes espanyols tot i la crisi

Des de l’inici de la crisi econòmica el 2008, el comportament del mercat emissor espanyol ha anat adaptant no només a menors pressupostos disponibles, sinó també a una major incertesa. La tendència a reservar tarda s’ha observat amb especial cruesa a Espanya més que en cap altre país europeu.

Malgrat una recessió econòmica que dura ja cinc anys i que ha generat una taxa d’atur propera al 24% (dades de l’Enquesta de Població Activa del primer trimestre del 2012), el mercat emissor espanyol ha continuat donant mostres d’una relativa resistència . No obstant això, els turistes estan gastant menys i s’intensifica la tendència a reservar a l’últim minut.

Read more…

Espanya es bolca al turisme tupper

Més visites a familiars, menys avió i caiguda del 20% de viatges a l’estranger

www.hosteltur.com: 30 agost 2012 | L’enquesta Familitur revela les noves pautes de viatge dels espanyols

Fa pocs dies, la Federació de Comerç, Hostaleria i Turisme de CCOO lamentava que la política de retallades econòmics aplicada pel Govern “ens retorna al turisme de tupperware” (veure Les declaracions de José Manuel Soria donen “vergonya aliena”). Les últimes dades de l’enquesta oficial Familitur llancen noves pistes sobre l’anomenat “turisme tupper”.

Els viatges a l’estranger dels turistes espanyols van registrar un descens del 20,6% durant el mes de juliol, respecte al mateix mes de l’any passat, segons un avanç de l’enquesta Familitur de l’Institut d’Estudis Turístics (IET).

Read more…

El turisme tupper dels Espanyols va a més…

El turisme tupper dels Espanyols va a més: la seva Despesa en l’Estranger cau un 7%.

www.hosteltur.com: 02 Novembre, 2012| Diversos indicadors confirmen la intensa contracció de la despesa turística

L’anomenat “turisme tupper” dels espanyols, és a dir, la forta contracció de la seva despesa de viatges a causa de les dificultats econòmiques, ha quedat reflectit una vegada més en un altre indicador turístic.

Segons la balança de pagaments del Banc d’Espanya, la despesa dels viatgers espanyols a l’estranger va arribar el mes d’agost-període punta de vacances-la xifra de 1.272 milions d’euros. Aquest import suposa una disminució del 6,99% respecte al mateix mes de l’any passat.

En el període acumulat gener-agost, el volum total de despesa turística dels espanyols en els seus viatges a l’estranger va ser de 7.689.000 d’euros, un 3% menys.
Segons aquesta enquesta oficial Familitur de l’IET, en el primer semestre de l’any els viatges dels espanyols a l’estranger van caure un 6%.

Read more…