Arxiu | gener, 2013

Els Bancs davant la gestió d’actius hotelers

Hotel Business Nº18 4-5

Valoració de l’any 2013, Fortalesa en un any dificil

Hotels Business nº 18 7

E-book: L’evolució de la web social des de 14 punts de vista

“Internet y turismo: el campo de batalla cinco años después del boom 2.0” v-2

Fa aproximadament cinc anys el concepte web 2.0 arrencava amb força en el sector turístic, configurant un nou escenari del qual van sorgir infinitat de noves aplicacions i negocis en línia, quantitats ingents de contingut multimèdia, noves professions i, com no, els injuriats gurus del 2.0.

Avui, superat l’èxtasi inicial, el sector segueix adaptant-se als canvis vertiginosos que imposen les tecnologies, però l’obsessió pel 2.0 sembla haver-se diluït.

Read more…

Internet i turisme: el camp de batalla cinc anys després del boom 2.0

La guerra online s’està encarnissant en la indústria turística

Internet i les xarxes socials, la comercialització online i la web 2.0 van obrir fa cinc anys un escenari de noves oportunitats per a la indústria turística. Tothom seria igual davant la xarxa -des de multinacionals a pimes- perquè la transparència seria llei i el client s’autoproclamaria rei del mercat, podent escollir amb plena llibertat i informació total els productes i serveis que desitgés. Es vaticinava fins i tot la desaparició de la intermediació turística … El tema de portada especial de la revista HOSTELTUR de febrer, que es distribueix coincidint amb Fitur, radiografia a fons la situació actual del mercat i tendències de futur.

En realitat fa cinc anys es va obrir una guerra que ha creat nous fronts, amb nous enemics i nous aliats, nous intermediaris i nombroses víctimes. I el client-lluny de ser el rei, l’amo del mercat segueix sent en essència el mateix: un client, però molt més infidel i moltíssim més disputat.

En aquest sentit, en arrencar l’any 2013 convé cridar l’atenció sobre una sèrie de notícies que s’han produït els últims sis mesos i que confirmen una evidència: la guerra online s’està agreujant en la indústria turística.

Read more…

TURISME DE SALUT

TURISTAS SENIOR

El turismo de salud, oportunidad de negocio y yacimiento de empleo

Balneario La Virgen de Zaragoza

Foto: CEDIDA

MADRID, 21 Ene. (EUROPA PRESS) –

El turismo de salud podría generar una demanda que es una oportunidad de negocio y un potencial yacimiento de empleo al ser España un país de referencia como destino para muchos jubilados europeos, según un estudio.

En concreto, el informe recogido en el número 16 de la revista Panorama Social editada por la Fundación de las Cajas de Ahorros (Funcas), hace referencia a este segmento turístico como una área de crecimiento.
Read more…