Arxiu | febrer, 2013

Nº 21 Revista FEHR

Benvolguts col·laboradors,

Ens complau adjuntar-vos el link d’accès al Nº 21 de la revista de la Federació Espanyola d’Hoteleria:

Nueva imagen

 

PÈRDUES MILIONÀRIES PER LA NEVADA

Els hotelers calculen en dos milions les pèrdues per la nevada

La UHA demana per carta a Ski Andorra que allargui la temporada d’esquí fins al 14 d’abril

Gerard del Castillo – Andorra la Vella – 26/02/2013

(Fernando Galindo)

 

El capítol de nevades de començament del febrer, que va provocar el tancament dels accessos al país des de França i problemes a les carreteres del país, ha afectat el capítol de resultats dels hotels.

Segons els càlculs de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), des del cap de setmana de carnaval (9 i 10 de febrer) fins al passat s’haurien perdut “més de dos milions d’euros” en facturacions, tenint en compte les anul·lacions de reserves i les previsions prèvies de nits d’hotel que finalment no s’han complert. “La temporada d’hivern està sent molt complicada i ens hem vist clarament afectats i perjudicats pel tancament de la frontera i la nevada de la setmana de carnaval”, va indicar ahir en declaracions al Diari el portaveu de la UHA, Oscar Julian. Read more…

el ‘wifi’ gratuït s’alça com la primera opció a l’hora d’escollir un hotel quan es viatja per oci o negocis

Només un 11% estaria disposat a pagar per Internet, el que ressalta el caràcter gratuït desitjat pels viatgers

L'esmorzar gratuït és per al 31% dels viatgers el servei-no tecnològic-del que més els agradaria gaudir en hotels d'arreu del món aquest 2013.

NEXOHOTEL.com / El wifi és el servei més demandat per turistes de tot el món a l’hora de viatjar. L’últim estudi dut a terme per Hoteles.com revela com els hostes-tant de plaer com de negocis-prefereixen una connexió sense fil abans que cap altre servei, inclosos els més sol · licitats en anys anteriors.

Read more…

Turespaña i l’ITH estudien 11 casos d’èxit turístic per a la creació d’experiències úniques.

BENEFICIS PER LA DESTINACIÓ I LES EMPRESES LOCALS

L’objectiu és analitzar com la creativitat i innovació han generat nous productes i serveis turístics.

Sènior Tourism a Facebook és una comunitat formada per més de 5.000 turistes sèniors de totes les nacionalitats, que han fet clic al botó M’agrada d’aquesta pàgina.

Read more…

El capital risc deixa morir a Orizonia

Carlyle va deixar d’invertir quan el grup més ho necessitava

“Entre tots la van matar i ella sola es va morir” deia una de les pancartes que enarboraven aquests dies els empleats d’Orizonia, que veuen com desapareixen els seus llocs de treball. I és que per les tertúlies del sector corren variades corrents d’opinió que culpen a uns o altres de la imminent desaparició del grup turístic.

Uns culpen a Competència, altres a Globalia o l’equip gestor d’Orizonia, fins i tot hi ha qui es recorda de Barceló. Però pocs adverteixen que el responsable últim del grup turístic és el seu amo: els fons d’inversió, amb Carlyle al capdavant com a accionista majoritari.

Read more…