Arxiu | març, 2014

Les 20 paraules que van canviar la història del turisme

La indústria turística ha viscut una acceleració històrica en dues dècades

La indústria turística ha viscut en les últimes dues dècades una acceleració històrica sense precedents que ha canviat per sempre models de negoci que van estar vigents durant dècades. HOSTELTUR, que ha complert el seu vint aniversari, ha estat testimoni de tot aquest procés, que a manera de síntesi es pot reunir a les 20 paraules clau que van canviar la història del turisme, tal com recull un dels articles del nostre tema de portada de maig.

L’opinió de Manuel Bermín. Fundador i CEO de Russian Travel Consulting, Està en risc el Turisme Rus cap a Espanya ?

Quan tenim encara molt recent la Fira MITT celebrada a Moscou del 19 al 22 de març , i que no ha deixat precisament bones sensacions , ens preguntem si , amb tot el que està caient , s’estarà posant en risc el Turisme Rus cap a Espanya .

La situació a Crimea i la devaluació del Rublo està provocant un alentiment en les vendes del mercat rus cap al nostre país . Com argumentava Hosteltur , el turisme rus frenarà el seu creixement el 2014 i ja s’han encès totes les alertes en el sector . Així som , però … Tenim motius per estar preocupats?

Si el 2013 vam rebre un total de 1.580.000 de turistes russos , amb una taxa de creixement per sobre del 30% , que podem esperar per a aquest 2014 ja immers en període primaveral.

No estarem exagerant una mica?

Per conèixer una mica més sobre l’esdevingut en la MITT i que podem esperar d’aquest 2014 , hem volgut conèixer l’opinió de Manuel Bermín . Fundador i CEO de Russian Travel Consulting i una autèntica referència en el sector , quan parlem del mercat rus :

Manel, Com ha anat la MITT ? Has vist tantes cares llargues?

Read more…

FACEBOOK: CANVI EN LES RESERVES DE VIATGES

Marketing en redes sociales

Facebook: el paradigma de las reservas de viaje está cambiando

Lee McCabe participó en la feria turística ITB de Berlín

El paradigma de las reservas de viaje está cambiando debido principalmente al auge de las comunicaciones móviles, según apuntó Lee McCabe, responsable global de estrategia turística deFacebook, durante la feria ITB de Berlín que se celebró del 5 al 9 de marzo.

“La gente está migrando desde los ordenadores a los dispositivos móviles a una gran velocidad, aunque las reservas de viajes todavía no se corresponden con esta tendencia”, explicó McCabe.Pero en cualquier caso son las reservas de viajes de última hora a través de smartphones o tablets las que de momento están impulsando ese cambio de paradigma, añadió el responsable de turismo de la popular red social. Read more…

COMUNICAT DEL MINISTERI DE TURISME

Tema:  ROAT

Distingit/da senyor/a,

Per informar tots els empresaris que gestionen algun tipus d’allotjament turístic, i en particular tots aquells que encara no han finalitzat la totalitat del procediment d’inscripció al Registre d’Ocupació d’Allotjaments Turístics (ROAT), hem previst reunions informatives en diferents parròquies i en diferents horaris per facilitar-los la possibilitat d’assistir-hi.

Us recordem que el proper 12 d’abril finalitza el termini d’adaptació fixat per la Llei perquè el vostre establiment hagi completat tota la operativa per enviar les dades dels vostres clients informàticament, ja que el llibre de registre manual ja no serà vàlid.

Per aquest motiu em plau convidar-vos a alguna de les presentacions següents sobre el funcionament del ROAT: Read more…

Promoció Instal·lacions Esportives Comú d’Escaldes-Engordany

Promoció 2×1 pels clients dels Hotels d’Escaldes-Engordany

Ens complau fer-vos partícips de la proposta que el Comú d’Escaldes-Engordany a desenvolupat per als hotels de la parròquia.

L’ acció conjunta entre els Departaments d’Esports i Turisme del Comú d’Escaldes-Engordany proposa oferir un nou servei als hotels de la parròquia oferint als seus clients la possibilitat d’utilitzar el gimnàs comunal, la piscina, la pista de tenis i el rocòdrom amb una tarifa especial:

 2X1 SPORT ESCALDES

un 2×1 o entrada reduïda (si véns sol) als següents espais:
Gimnàs
Piscina
Pistes de tenis
Rocòdrom

Preus:
Entrada general: 2 persones per 6.30€ o un individual per 3,15€.
Entrada general + classes dirigides: 2 persones per 11€ o un individual per 5,5€
Infants: 2 € (gratuït fins els 5 anys)

Horaris:
De dilluns a divendres, de 7h a 22h.
Dissabtes de 9 a 13h i de 16 a 20h.

Funcionament:
Oferta vàlida només per a clients de l’establiment i vinculada a la disponibilitat de la instal·lació (cal verificar la disponibilitat de les pistes de tenis i rocòdrom).

Adreces:

Gimnàs i piscina:
Centre esportiu d’Escaldes-Engordany
C/ Copríncep de Gaulle nº 10
Tel. 890 888

Rocòdrom i Pistes de tenis:
Complex esportiu Prat del Roure
C/ dels Veedors s/n
Tel. 864 390

Més informació a:
Oficina de turisme
Pl. Sta. Anna
Tel. 890 881
AD700 Escaldes-Engordany
www.e-e.ad