Arxiu | abril, 2014

Per què les cadenes hoteleres no tenen por Airbnb ?

El caràcter amateur del P2P , la manca de garanties i la seva regulació , en detriment del model

Airbnb està cridada a ser una de les startups més valuoses del món . La companyia es troba en avançades negociacions amb fons de capital risc per elevar el seu capital , que podria arribar així un valor de mercat de 10.000 milions de dòlars ( 7.267.000 d’euros ) , superior al de les principals marques hoteleres com Wyndham Worldwide ( 9.400 milions de dòlars , 6.831.000 d’euros ) o Hyatt Hotels ( 8.400 milions , 6.104.000 d’euros ) . Amb una clara estratègia de posicionar com a nova marca d’allotjament ( Airbnb , nova marca d’allotjament? , Publicat per HOSTELTUR notícies de turisme) , són realistes les ambicions de la companyia ?

Per al professor de l’Escola Superior de Ciències Econòmiques i Comercials ESSEC de París , Peter O’Connor , la resposta és clarament negativa . Heus aquí per què :

Un hoteler amateur és simplement … una amateur

Read more…

Webs d’hotels: com incentivar la venda directa

Quina informació ha d’oferir la web que sigui realment útil i generi conversions?

Un usuari entra a la web d’hotel per tres motius , segons explica Herman Romero Martínez , director comercial del cercador de webs oficials d’hotel hlooker.com : ” obtenir més informació sobre l’establiment , informació detallada ( fotos incloses ) que no troba en els cercadors ; veure si troba una oferta millor que en les OTA o valor afegit ; o cercar el contacte i direcció de l’hotel , ja sigui per realitzar alguna consulta o per contactar amb algun client allotjat ” . Partint d’aquesta base , Romero Martínez especifica quina informació ha d’oferir la web que sigui “realment útil i generi conversions “ .

El web hotelera ha de comptar , segons el directiu de hlooker.com , amb ” informació generosa , accessible i de fàcil lectura per als usuaris ; un motor de reserves visible , amb possibilitat de començar a realitzar la petició des de qualsevol punt de la navegació , i ganxo per captar la reserva , perquè de res serveix un botonet amagat que ens porti al motor de reserves ; així com la localització de l’establiment i contacte , si és hotel independent a la web principal, si pertany a una cadena en màxim dos clics de distància

El diseño de la web ha de adecuarse al consumidor final, según Herman Romero Martínez. #shu#

ANDORRA A TAULA – VI Edició de les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana

Benvolgut/uda Company/a restaurador/a,

Una vegada més ens hem engrescat per l’organització de les VI Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana “Andorra a Taula” amb una nova edició de primavera.

Andorra a Taula” les Jornades Gastronòmiques de la cuina Andorrana s’han anat consolidant en el decurs de les darreres edicions d’aquest magnífic esdeveniment gastronòmic, cultural i turístic. Havent-se  constituït com la plataforma més preuada i representativa per mostrar i donar a conèixer als nostres clients i visitants la riquesa i la varietat de l’oferta gastronòmica de les Valls d’Andorra. Conscients de la necessitat de potenciar la presència restauració i  incrementar notorietat de la cuina del nostre país, la Unió Hotelera d’Andorra, us convida a participar en aquesta nova edició  de les  Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana “Andorra a Taula.

El Ministeri de Turisme juntament amb Andorra Turisme preveuen accions de promoció i de comunicació d’Andorra per als mesos de maig i juny, i juliol, amb l’objectiu de potenciar els principals atractius, les compres, l’oci i la gastronomia. Per aquesta acció, Andorra Turisme ha previst un pla de mitjans conseqüent i específic per incidir en els mercats de proximitat, nord-est d’Espanya, Madrid i sud de França. La promoció i comunicació de les VI Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana “Andorra a Taula” edició de primavera on la restauració del país es veurà fortament reforçada amb aquesta campanya.

Per altra part, us adjuntem un dossier per formalitzar la vostra inscripció que compta amb els documents següents: “Normes de participació”, “Dades de l’establiment”, “Proposta de menú” i “Domiciliació bancària”. Donat la limitació del temps disponible per organitzar aquest esdeveniment, és molt convenient que efectueu la vostra inscripció el més aviat possible i com molt tard abans del dilluns 21 d’abril de 2014

Per tota informació o aclariment sobre aquesta acció no dubteu en trucar a la UHA al telèfon 809602 o per mail hotelera@uha.ad.

Confio que aquest projecte de promoció de la nostra gastronomia i restauració sigui del vostre interès.

Cordialment,

Alex Armengol
President UHA

DOCUMENTACIÓ ANEXA:
Carta-presentació  VI Edi. “ANDORRA A TAULA”.
– NORMES PARTICIPACIÓ DELS ESTABLIMENTS A VI Edi. “ANDORRA A TAULA”.
Propostes menus atp-V Edi. “ANDORRA A TAULA”.
Domiciliació-VI Edi. “ANDORRA A TAULA”.