Arxiu | maig, 2014

L’ “ANDORRA A TAULA” JA ESTA AQUI

“Tota la historia humana testimonia que, des de la mossegada d’Eva, la felicitat de l’home depèn del menjar”
Lord Byron (1788 – 1824); poeta

Catàleg Andorra Taula VI Edició

Catàleg Andorra Taula VI Edició de les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana

Les jornades gatronòmiques de cuina andorrana “Andorra a Taula” celebren la seva VI edició, en aquesta ocasió gaudirem de la

implicació i “savoir faire” dels més de 30 Xefs representatius de l’àmbit gastronòmic de les nostres valls que participen en aquestes jornades.

En aquesta ocasió les jornades arrenquen el divendres 16 de maig fins al diumenge 29 de juny.

Els productes autòctons i de proximitat són les estrelles d’aquesta edicíó, entre els quals s’ha mimat a la trumfa d’Andorra, les xicoies, els bolets de primavera els fruits del bosc i les herbes aromàtiques, la carn de vedella d’Andorra i l’excelent carn de poltre del país. Materies primeres que tractades i elaborades amb estima, devoció, creativitat i professionalitat han donat forma els menús que per la vostra delectació us oferim en el decurs d‘aquesta VI edició del “Andorra a taula”.

Com a novetat d’aquesta edició els menús que a continuació us presentem tenen uns preus que s’enmarquen entre els 20’00 € i els 30’00 € (I.G.I. al 4’50% no inclòs) sense les begudes.

Us desitgem que quant gaudiu de qualsevol d’aquest menús sigueu particips de la felicitat i del goig amb els que els Xefs han preparant aquest plats i menús.

Bon àpat i bon profit!!!!