Arxiu | gener, 2016

Formació en Imatge Personal Corporativa

La UHA en col·laboració amb la consultoria d’imatge ACO  ha organitzat pels propers dies 29 de febrer i 1 de març un curs d’imatge Personal Corporativa en l’hoteleria que esperem sigui del vostre interès.

 

Les sessions tenen els següents continguts: El curs es compon de 3 seqüències; 2 de tipus teòric de 3 hores cadascuna i una tercera de tallers “auto” de 4 hores de durada. Read more…

Sentència de Competència alemanya: Les clàusules de paritat de preus, prohibides a Alemanya, França i Itàlia

Els contractes de les OTA es queden desfasats en 2015, adverteixen els hotelers

CEHAT (Confederació Espanyola d’hotels i Allotjaments Turístics) considera que la decisió de les autoritats de Competència alemanyes (Bundeskartellamt) del passat 23 de desembre, prohibint al país les clàusules de paritat que són aplicades a Europa per Booking.com i altres grans plataformes, suposa “un important avanç per a la distribució digital i un gran tancament de l’any per a les reivindicacions del sector hoteler espanyol i europeu”.

El 2015, destaquen des de la patronal hotelera, “s’han estat donant importants passos per el restabliment de la llibertat d’empresa i la capacitat de venda dels hotels online. L’any va començar amb la sentència de l’Alt Tribunal de Düsseldorf, del 9 de gener, que va confirmar una decisió anterior del Bundeskartellamt que prohibia la clàusules de paritat dels contractes entre les OTA i els hotels a Alemanya “, segons va publicar HOSTELTUR notícies de turisme a ‘La justícia alemanya declara il·legals les clàusules de paritat’.

Read more…