Arxiu | setembre, 2016

TrypAdvisor: SIS ASSOCIATS A LA UHA ENTRE ELS 10 MILLORS HOTELS D’ANDORRA

 

Els millors 10 hotels andorrans de l’any, segons ‘TripAdvisor’

A partir del reconeixement ‘Travellers’ Choice’, que és el més important concedit per ‘TripAdvisor’, s’ha conformat la llista amb els millors hotels andorrans de l’any en què hi figuren tant allotjaments de quatre com de cinc estrelles

Des de l’any 2002, la pàgina web nord-americana ‘TripAdvisor’, una de les principals referències online per als viatgers de tot el món,  guardona amb els premis ‘Travellers’ Choice’ els millors atractius turístics, que van des d’hotels i allotjaments diversos fins a destins, equipaments i, fins i tot, marques i productes. Els guanyadors dels premis, que se seleccionen anualment, s’obtenen a partir dels comentaris aportats pels milions d’usuaris respecte a paràmetres que tenen en compte el servei, la qualitat i la satisfacció del client.

A partir del reconeixement ‘Travellers’ Choice’, que és el més important concedit per ‘TripAdvisor’, s’ha conformat la llista amb els millors hotels andorrans de l’any en què hi figuren tant allotjaments de quatre com de cinc estrelles.

Read more…

NOVA JUNTA DE LA UHA

NOTA DE PREMSA

 

NOVA JUNTA DE LA UNIÓ HOTELERA

 En l’Assemblea Extraordinària de la UHA reunida avui s’ha procedit a l’elecció de la nova Junta  i el nou President de la UHA..

El President escollit ha estat el Sr. Manel ARA

La resta de membres de la Junta són:

Joan Andoni AZURMENDI
Carles CALVO
Carles RAMOS
Albert FERRE
Carles FLINCH
Angelo GUITARD
Jordi LLAVERIA
Roberto LOPEZ
Jordi PARIS
Ricard VICENS
Alex ARMENGOL

La UHA vol agrair molt especialment el treball i l’esforç que el Sr. Alex ARMENGOL ha dedicat durant aquests cinc anys de presidència.

 

UHA

 

Sobre la Unió Hotelera d’Andorra:
La  UHA (www.uha.ad), es una associació d’hoteleria i restauració, creada al 1961, amb l’objectiu de vetllar pels interessos dels seus associats i treballar pel futur econòmic i social d’Andorra. La associació es troba formada a la actualitat  per 134 associats,  distribuïts en 82 allotjaments hotelers i turístics (5.773 habitacions i 15.452 llits), 42 establiments de restauració, 4 càmpings i 6 establiments varis i socis individuals, tots ells repartits a les 7 parròquies del Principat d’Andorra.

 

COMUNITAT VALENCIANA: ACORD PER EXPULSAR APARTAMENTS IL·LEGALS

 

Airbnb y Booking sellan la paz con Ximo Puig para expulsar apartamentos ilegales

La Generalitat alcanza acuerdos con cinco plataformas de economía colaborativa, pero mantiene los expedientes a Homeaway, Niumba y Milanuncios con amenaza de multa
Foto: La playa de Cullera, con torres de apartamentos al fondo. (EFE)
La playa de Cullera, con torres de apartamentos al fondo. (EFE)

Los gigantes del alquiler de alojamientos por internet, Airbnb y Booking, han alcanzando un acuerdo con la Agencia Valenciana de Turismo (AVT) para excluir de su oferta apartamentos turísticos en situación irregular, después de que la Generalitat les amenazase con sanciones económicas.

La Generalitat valenciana decidió en febrero de este año abrir 24 expedientes a ocho plataformas digitales por no comprobar si los inmuebles que ofrecen en sus webs cumplen las normativas autonómicas. El Ejecutivo valenciano había mantenido conversaciones con los responsables de Airbnb, Booking, Fotocasa, Muchosol, Homeaway, Niumba, Milanuncios y Onlyapartments para que cumpliesen la Ley de Turismo y comprobasen que los apartamentos estaban inscritos en el Registro de Empresas, Establecimientos y Profesiones Turísticas de la Comunidad Valenciana. Ante la falta de respuesta, la AVT optó por iniciar un procedimiento sancionador que puede implicar multas de hasta 90.000 euros.

Read more…

NOTA DE PREMSA: 2016 VALORACIÓ DEL MES D’AGOST I DE L’ESTIU

2016: VALORACIÓ DEL MES D’AGOST I DE L’ESTIU

El mes d’agost d’aquest any ha enregistrat unes dades d’ocupació del 75,76% vers el 72,14% del mateix mes del any passat, el que suposa una millora mitjana d’aquesta dada del 5,03%.

Per parròquies han estat Andorra la Vella (81,52%) i Canillo (76,17%) amb l’ocupació més alta, seguides de La Massana (74,00%), Ordino i Escaldes-Engordany (73,00%). Les parròquies amb l’ocupació més baixa han estat Encamp (69,73%) i Sant Julià de Lòria (69,49%), cal destacar també l’avanç enregistrat en aquestes  respecte del agost del 2015.

Respecte a l’ocupació general, celebrem la millora a tot arreu del país del indicador d’ocupació, així com molt especialment l’augment dels preus mitjans de venda en un important 15,05%.

Les raons que han contribuït a aquesta notable millora ha estat la incipient millora econòmica del nostre primer mercat, com ara l’espanyol; la situació d’inestabilitat al mercat mediterrani, les bones dades d’ocupació de tota la costa espanyola,  la situació de seguretat que Andorra ofereix al mercat turístic europeu i els esforços que tant els actors públics i privats, estan fent en la comercialització de la marca Andorra.

La valoració que en fem del estiu 2016 per part de la UHA en la seva totalitat, es una valoració molt positiva en que una sèrie de factors endògens i exògens, han coincidit en el temps beneficiant-nos clarament, abastant unes xifres d’ocupació i preus de venda dels millors dintre de la sèrie històrica de que disposem des de l’any 2011.

 

Sobre la Unió Hotelera d’Andorra:

La  UHA (www.uha.ad), es una associació d’hoteleria i restauració, creada al 1961, amb l’objectiu de vetllar pels interessos dels seus associats i treballar pel futur econòmic i social d’Andorra. La associació es troba formada a la actualitat  per 134 associats, distribuïts en 82 allotjaments hotelers i turístics (5.773 habitacions i 15.452 llits), 42 establiments de restauració, 4 càmpings i 6 establiments varis, a mes d’altres socis individuals, tots ells repartits a les 7 parròquies del Principat d’Andorra.

HOTELS: VUIT RAONS PER LA VENDA DIRECTA

Éste es el año de la venta directa, según Charlie Osmond, de Triptease

Ocho razones para que los hoteles apuesten por la venta directa

Además de las comisiones, Osmond esgrime aspectos estratégicos a largo plazo

2016 es el año de la venta directa, afirma Osmond. Prueba de ello es que los hoteles de todo el mundo la han señalado como su objetivo clave para el presente ejercicio. ¿Por qué? Osmond enumera ocho motivos por los que los establecimientos deben luchar para incrementar sus reservas directas:

Read more…