Arxiu | desembre, 2016

¿Preparats pel canvi?

Cinco tecnologías que impactarán la industria turística en 2017 | Innovación

Cinco tecnologías que impactarán la industria turística en 2017

La capacidad de reajuste de la estructura productiva, clave en un mercado en continuo cambio

La flexibilidad del consumidor ante los cambios tecnológicos del mercado obliga a las marcas a modificar en tiempo real sus estructuras productivas. En una carrera vertiginosa por destacar de la competencia, la compañía Sabre realiza una instantánea de cuáles serán algunos de los retos tecnológicos a los que se enfrentará en 2017 la industria turística.

La innovación se ha convertido en uno de los principales pilares diferenciadores en la industria turística. La competitividad viene de la mano de una calidad impulsada por la innovación, así como del conocimiento necesario a la hora de reajustar la estructura productiva del negocio, cualidad clave para la sostenibilidad en el tiempo.

La compañía Sabre presenta un escenario bajo 5 tecnologías que modificarán el futuro de la industria turística en el próximo año.La compañía Sabre presenta un escenario bajo 5 tecnologías que modificarán el futuro de la industria turística en el próximo año.

Seguir el ritmo vertiginoso de la tecnología es complicado incluso para los que nos dedicamos a identificar hitos tecnológicos. Uno de mis objetivos consiste en saber tomar “una instantánea” de lo que se impondrá en relación a la innovación en el mercado. Este análisis realizado desde la compañía Sabre nos ha parecido interesante para hablar sobre las cinco tecnologías emergentes que se impondrán el próximo año en cuanto a negocio se refiere. Estos avances se pueden extrapolar perfectamente a la industria turística:

Read more…

Book on Google: ¿Se está convirtiendo Google en una OTA?

Book on Google: ¿Se está convirtiendo Google en una OTA? | Innovación
Análisis de Pablo Delgado, CEO de Mirai

Similitudes y diferencias con Instant Booking de TripAdvisor

Por qué sí sería una OTA

– Porque la transacción se realiza dentro de Google y con esto buscan mejorar la experiencia de usuario fidelizándolo a la vez.

– Porque al realizar la reserva en Google el cliente está reservando como por cualquier otra OTA como Booking.com. A quién se conecte “por debajo” no importa realmente. El sello de calidad y seguridad al cliente lo pone la marca Google.

– Porque existe un pago por parte del hotel a Google por participar en Google Hotel Ads (requisito para poder usar Book on Google) y este pago acerca a Google al comportamiento de las OTA, siendo el parecido aún más flagrante en el modelo de comisiones o CPA ya que éste es el modelo usado por ellas.

Read more…

NOTA DE PREMSA

UHA

La valoració general que fem des de la Unió Hotelera de l’ocupació al Principat durant la setmana del 3 al 10 de desembre ha estat positiva. Aquesta ha abastat el 65,44% al seu global, segons les nostres dades.  Les parròquies que s’han beneficiat d’uns millors resultats, han estat les d’Andorra la Vella i la d’Escaldes-Engordany, amb un 80% aproximat, essent a parròquies altes on l’ocupació ha estat inferior, pels voltants del 50%. Els dies on s’han registrat l’ocupació més gran han estat els últims, el dijous dia 8, divendres dia 9 i dissabte dia 10 de desembre. Sent el 9 el dia amb l’ocupació més alta.
En comparació amb l’any anterior, un 72% dels establiments hotelers han obtingut uns resultats superiors, un 21% han estat inferiors i un 7% ha manifestat que aquest any ha estat igual o molt semblant a l’any anterior.

La Unió Hotelera ha vingut desenvolupant un exercici d’estudi de la demanda per aquest pont des d’un mes abans, mesurant amb tres onades diferents d’enquestes, entre els associats i no associats que han volgut participar. Aquestes van tenir lloc els dies 10, 21 i 28 de novembre on es valoraven els percentatges d’ocupació de cada dia (3 al 10 de desembre) i les expectatives dels resultats finals.
Els establiments hotelers que han participat en les esmentades enquestes, han rebut puntualment la informació  detallada sobre l’evolució de la demanda hotelera, la qual cosa els hi ha suposat un important avantatge a l’hora de dissenyar i modular la seva estratègia a seguir, per tant, també a l’hora d’adaptar-se millor a la situació del mercat.
Les previsions que d’aquest estudi en va fer la UHA han obtingut un “accuracy” o índex de precisió del 95%, envers els resultats finals mesurats.
Continuarem treballant per abastar dades de la màxima qualitat amb la col·laboració del nombre més gran d’establiments possible, que ens permetin millorar el rendiment dels establiments del país.

Anunciem la propera posada en marxa d’un estudi semblant amb motiu de les festivitats de Nadal i any nou, encoratjant tots els establiments, associats a la UHA i no associats, a participar i obtenir una bona eina de millora contínua en la gestió dels nostres establiments.
Volem agrair molt especialment la col·laboració de tots els establiments que ens han donat la seva confiança participant i que han fet possible aquesta iniciativa.

 

OCUPACIÓ HOTELERA SETMANA DEL 3 AL 10 DE DESEMBRE