Arxiu | febrer, 2017

Carles Flinch: tradició i modernitat

Carles Flinch: “Com més soroll fem tots els cuiners, més visibilitat”

Carles Flinch és un cul de mal seient, home de cuina, defensor de la tradició però també curiós amb les noves tendències

Carles Flinch és un cul de mal seient, home de cuina, defensor de la tradició però també curiós amb les noves tendències. La barreja d’aquests dos conceptes es pot trobar a Can Manel, restaurant que lidera després d’agafar el relleu al seu pare. Pròximament s’embarcarà en una nova aventura al costat de l’exciclista professional Purito Rodríguez.

Què és el més preuat de la gastronomia d’Andorra?

Tenim una primera matèria cada vegada més bona i de qualitat, com les trumfes, la vedella, el poltre, els vins… Potser tardarem a ser un referent, però els últims quinze anys s’ha fet una gran feina en l’àmbit gastronòmic.

Read more…

Turisme Gastronòmic

DEBAT SOBRE TRADICIÓ I MODERNITAT

Gastronomia andorrana: reclam turístic per explotar

La cuina de país es reivindica com a pota prioritària de l’essència andorrana

Escudella, trinxat, qualsevol plat amb carn de caça i bolets, l’allioli de codony o l’amanida de xicoies. Aquests són alguns dels plats representatius de la gastronomia andorrana, mostra també de la seva història, ja que estan fets a base de productes de país, que són els que han tingut a l’abast les famílies durant segles (llavors parlàvem d’una cuina d’autosubsistència). En paral·lel, la cuina del Principat, i tenint en compte el seu emplaçament, beu també de la tradició francesa i espanyola.

Read more…

Hotels: Reclamacions falses

 

Cuestionarios, advertencias en el check-in y el check-out y hasta un protocolo de actuación

Turoperadores como Jet2holidays, sin embargo, entregan un cuestionario de gastroenteritis a sus clientes supuestamente afectados por esta indisposición, la más habitual entre los falsos reclamadores, asegurándoles que necesitan la información lo antes posible y que no tramitarán ninguna queja sin él completado, advirtiéndoles de que cualquier información exagerada o incorrecta será tratada como un fraude por ellos o sus aseguradoras.

Read more…

2017: Tendències que marcaran la industria hotelera

 

Diez tendencias que marcarán la actividad de la industria hotelera en 2017

Analytics, ciberseguridad e inversión internacional, entre otras, serán clave

SET CONSELLS PER MILLORAR EL PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ

 

El objetivo es “reducir los costes de captación” en el disparadero de las marcas

La “gallina de los huevos de oro” en el sector turístico se llama fidelización y el principal factor para buscar conversiones directas es cuidar al máximo al viajero una vez ya nos conoce. Por lo tanto, generar recurrencia bajo la percepción de un cliente satisfecho es el resorte clave para que la “maquinaria” de la marca empiece a generar una inercia sostenible en el tiempo.

Read more…