Arxiu | març, 2017

XARXES SOCIALS: DE QUE PARLEN ELS CLIENTS DELS HOTELS

 

Los resultados puede que no sean particularmente sorprendentes, pero ilustran cómo las redes sociales se han convertido en un canal en el que los viajeros pueden mostrar su experiencias a amigos, familiares y al mundo entero. También demuestran que bares y restaurantes son las áreas clave del hotel en las que la experiencia del cliente es más feliz, aunque también son tristemente los lugares más amables para subir una imagen a internet gracias a sus fondos atractivos, luces suaves, etc.

¿De qué hablan los clientes de hotel en las redes sociales?

En los dos meses analizados los siguientes posts fueron los más populares:

Restaurante/comidas: 11.700 posts.

Bebidas/bar: 6.400 posts.

Vistas desde la habitación: 4.000 posts.

Principales características de la habitación/condiciones del cuarto: 3.000 posts.

La piscina: 2.800 posts.

El contenido sobre el personal y las características del hotel sólo aparece en unos 800 posts en el mismo periodo, sólo por delante de imágenes de la llegada del cliente al establecimiento (500) y del gimnasio (300).

Como señala el CEO y fundador de Local Measure, Jonathan Barouch, “las redes sociales se están consolidando como un canal cada vez más importante para comunicar las preferencias y recomendaciones de los clientes, de manera que los hoteleros harían bien en centrarse en las instalaciones de las que más están hablando sus huéspedes, mejorándolas sin sacrificar otras partes de la experiencia del cliente que conduzcan a su satisfacción y fidelización”.

https://www.hosteltur.com/121294_hablan-clientes-hotel-redes-sociales.html?fromNewsletter=com&fromNewsletterDate=2017-03-31&internalFormatClick=diario-20170331

25 DE MARÇ: APAGA LA LLUM

L’HORA DEL PLANETA

L’Hora del Planeta és una campanya de WWF que va començar en 2007 en Sidney, Austràlia, amb el gest simbòlic d’apagar la llum durant una hora com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic. Deu anys després, s’ha convertit en la iniciativa més gran mundial en defensa del medi ambient i una crida a mobilitzar-se i a actuar de forma constructiva en defensa del nostre amenaçat Planeta.   2016 ha estat l’any més càlid registrat des de 1880. I des que va començar aquest segle, cada any ha batut el rècord de temperatura de l’anterior.

El canvi climàtic és ja evident en tot el Planeta i especialment en regions com l’Àrtic. Però al mateix temps hi ha raons per a l’optimisme, el 4 de novembre de 2016 ha entrat en vigor l’Acord de París per frenar el canvi climàtic. Aquest acord mundial marca un punt d’inflexió i el començament d’una gran transició global cap a un desenvolupament i una economia neta i baixa en carboni.

Molts avanços estan ja en marxa i són la prova que hem iniciat aquest camí sense tornada: Xina ha paralitzat la construcció de centrals de carbó, algunes companyies asseguradores, ciutats, bancs i fons d’inversió han deixat d’invertir en combustibles fòssils, el cotxe elèctric roda ja amb un futur prometedor, cada vegada més països aposten per energia 100% renovable… i els ciutadans empenyen amb força per accelerar aquest canvi. Governs i institucions, organitzacions, empreses i ciutadans de tot el món s’estan mobilitzant i estan treballant per accelerar aquest canvi.

LA UHA es vol adherir a  l’Hora del Planeta i volem animar a tota la societat civil andorrana a adherir-se a aquest gran moviment, a fer-ho imparable i a evitar qualsevol marxa enrere.
Dissabte que ve 25 de març, de 20:30 a 21:30, apaga la llum. La UHA proposa a tots els restaurants i hotels d’apagar les llums de la zona de menjadors dels  restaurants, façanes d’hotels, etc .  I ús proposem que el dia dissabte dia 25 de març s’apaguin les llums i es facin els sopars amb espelmes.

EL PLANETA ÉS EL PRIMER, QUE NINGÚ ET PARI.

GOÛT DE FRANCE

Goût de France.

Per tercer any consecutiu, demà dia 17 de març tornes les 3ers jornades sobre gastronomia francesa “Goût de France”, que organitza l’ambaixada de França, activitat emmarcada dintre del 3er dinar per celebrar la gastronomia arreu del món.  El dia central de la festa és el dia 21  de març. A  Andorra les jornades duraran des del dia 17 al 26  març.

En aquesta edició participen 19 restaurants:

ABBA SUITE HOTEL – Sispony
BORDA LES PUBILLES – Aixirivall
BUDA GASTRO – Andorra la Vella
CAFETERIA DE GOVERN – Andorra la Vella
CALDEA – Escaldes- Engordany
CAN MANEL – Andorra la Vella
CELLER D’EN TONI – Andorra la Vella
DON DENIS – Escaldes-Engordany
ES ANDORRA – Andorra la Vella
EXIMI- Andorra la Vella
HOTEL RESTAURANT PLAZA – Andorra la Vella
L’ENOTECA-  Andorra la Vella
L’ENTRECÔTE – Escaldes-Engordany
L’ERA D’EN JAUME – Llorts
LA BOHÈME- Andorra la Vella
PLAT’IN – Andorra la Vella
PLATÓ – Andorra la Vella
TOPIC – Ordino

Esperem que les propostes d’aquests restaurants us satisfaran.

Bon appétit!

 

 

 

 

 

 

 

 

8 de març: la UHA ret homenatge a les dones del mon de l’hostaleria

 

El dia 8 de març la UHA va retre homenatge a totes les dones que treballen i han treballat al sector de l’hostaleria i/o la restauració, i d’aquesta manera donar reconeixement a la importància de les dones en l’evolució de la nostra historia i en especial del nostre sector.

L’acte es va realitzar al hotel Cèntric Atiram d’Andorra la Vella i va consistir en un discurs del President Sr. Manel Ara, explicant els motius d’aquest acte; una xerrada per part de la periodista Mª Carmen Grau, amb el tema “La dona a l’hostaleria; uns moments musicals a càrrec del guitarrista Joaquim Montoliu; reconeixement i entrega de guardons  a les dones homenatjades i un refrigeri.

En aquesta ocasió les dones han estat:

De esquerra a dreta:
Emelin TORM (Hotel Roc Blanc)
Pepita FONT (Restaurant Can Manel)
Yvonne BONET (Hotel del Pui)
Maria TEIXIDÓ (Restaurant Celler d’En Toni)
Rosa MARFANY (Hotel President)
Remei CALVET (Hotel Festa Brava)

Read more…

Com compren els espanyols les seves vacances.

 

Cómo compran los españoles sus vacaciones

La mayoría de los españoles realiza la reserva de sus vacaciones con un mes o dos de antelación. Así lo reconoce el 26% de los encuestados en la última oleada del Barómetro turísticoBrain Trust CS, que analiza la forma en la que los viajeros nacionales compran sus salidas de ocio. El informe indica que sólo dos de cada 10 reservan con menos de un mes de anticipación. Estas compras se efectúan mayoritariamente a través de las webs de las compañías, el 36%, seguido de agencias online, con un 35%, y presenciales, con un 21%.

Según los datos, el viajero de ocio tipo español suele contratar servicios sueltos directamente en las páginas web de las marcas, a las que accede desde su ordenador, y paga su reserva con tarjeta de crédito.

En el caso de los billetes de avión, los motivos que les llevan a optar por la compra directa a través de las webs de las compañías son recibir atención personalizada (21%), facilidad y comodidad de uso (19%) y contar con una mayor flexibilidad de trayectos y fechas (16%).

Read more…