BORSA DE TREBALL

Actualització: 20 d’octubre del 2017

 

RESTAURANT BORDA RAUBERT
Necessita incorporar:

Cambrer/a de restaurant
Parriller
Requisits mínims:

  • Permís de treball i residència
  • Experiència demostrable
  • Capacitat de treball en equip
  • Incorporació immediata
  • Bones condicions económiques

Contactar: Dolors, Telf. 835420
—————————————————————————————————————–
McCAFE ANDORRA LA VELLA
Necessita incorporar:

Cambrer
Seràs el responsable de la secció tant en l’elaboració de productes, com en l’atenció al client i en el manteniment i neteja de l’espai.

Requisits mínims:

  • Autonomia i responsabilitat.
  • Gust per treballar cara al client.
  • Capacitat de treball en equip.
  • Català i castellà parlats, valorats altres idiomes.

Condicions:

  • Incorporació immediata.
  • 2 dies de festa setmanals.
  • Gaudir de les avantatges socials del Grup Pyrénées.
  • Possibilitats de desenvolupament professional.

Enviar CV
—————————————————————————————————————–
HOTANSA
Necessita incorporar per la temporada d’hivern:

Cap de recepció
Requisits mínims:

  • Formació en Turisme i/o estudis afins
  • Experiència demostrable, mínim 2 anys com a cap de recepció
  • Idiomes: català, castellà nivell alt, francès i anglès nivell mig, es valoraran altres idiomes
  • Coneixements de gestió hotelera
  • Persona amb capacitat de treball en equip, amb iniciativa, lideratge, amb capacitat per motivar les persones a càrrec, compromesa, orientada a resultats.
  • Contracte temporada d’hivern, amb possibilitat de continuar amb contracte per tot l’any.

Recepció
Requisits mínims:

  • Formació en Turisme i/o estudis afins
  • Disponibilitat horària
  • Experiència mínima de 2 anys
  • Idiomes: català, castellà nivell alt, francès i anglès nivell mig, es valoraran altres idiomes
  • Coneixements de gestió hotelera
  • Experiència en atenció al client i resolució de queixes i incidències
  • Contracte temporada d’hivern, amb possibilitat de continuar amb contracte per tot l’any.

Cap de cuina
Requisits mínims:

  • Es valorarà formació en cuina i/o estudis afins
  • Disponibilitat horària
  • Experiència demostrable, mínim 3 anys com a cuiner
  • Idiomes: català, castellà, es valoraran altres idiomes
  • Persona amb capacitat de treball en equip, amb iniciativa, lideratge, amb capacitat per motivar les persones a càrrec, compromesa, orientada a resultats.
  • Contracte temporada d’hivern, amb possibilitat de continuar amb contracte per tot l’any.

Cuiner/a
Requisits mínims:

  • Es valorarà formació en cuina i/o estudis afins
  • Disponibilitat horària
  • Experiència demostrable, mínim 2 anys com a cuiner
  • Idiomes: català, castellà, es valoraran altres idiomes
  • Persona amb capacitat de treballs en equip, amb iniciativa, lideratge, amb capacitat per motivar les persones a càrrec, compromesa, orientada a resultats.
  • Contracte temporada d’hivern, amb possibilitat de continuar amb contracte per tot l’any.

Ajudant/a de cuina
Requisits mínims:

  • Disponibilitat horària
  • Experiència demostrable
  • Idiomes: català, castellà
  • Capacitat de treballs en equip.
  • Contracte temporada d’hivern, amb possibilitat de continuar amb contracte per tot l’any.

Governanta
Requisits mínims:

  • Experiència demostrable, mínim 2 anys com a governanta
  • Idiomes: castellà, es valoraran molt positiu el català i altres idiomes
  • Persona amb capacitat de treballs en equip, amb iniciativa, lideratge, amb capacitat per motivar les persones a càrrec, compromesa, orientada a resultats.
  • Contracte temporada d’hivern, amb possibilitat de continuar amb contracte per tot l’any.

Cambreres de pisos
Requisits mínims:

  • Experiència demostrable
  • Idiomes: castellà, es valoraran molt positiu el català i altres idiomes
  • Capacitat de treballs en equip.
  • Contracte temporada d’hivern, amb possibilitat de continuar amb contracte per tot l’any.

Cap de sala/Maître
Requisits mínims:

  • Experiència demostrable, mínim 2 anys com a responsable de sala
  • Idiomes: català, castellà nivell alt, francès i anglès nivell mig, es valoraran altres idiomes
  • Persona amb capacitat de treballs en equip, amb iniciativa, lideratge, amb capacitat per motivar les persones a càrrec, compromesa, orientada a resultats.
  • Contracte temporada d’hivern, amb possibilitat de continuar amb contracte per tot l’any.

Cambrers/es de restaurant
Requisits mínims:

  • Experiència demostrable, mínim 1any de restaurant
  • Disponibilitat horària
  • Idiomes: català, castellà, es valoraran altres idiomes
  • Capacitat de treballs en equip.
  • Contracte temporada d’hivern, amb possibilitat de continuar amb contracte per tot l’any.

En totes aquestes ofertes Enviar CV  a seleccio@hotansa.ad
—————————————————————————————————————–
HOTEL BABOT
Necessita incorporar:

Recepcionista
Requisits mínims:

  • Experiència en lloc de treball
  • Permís de treball
  • Horari mati, 40 hores setmanals
  • Es valoraran idiomes
  • Bona presència

Cambrer/a de sala
Requisits mínims:

  • Experiència mínima en lloc de treball
  • Temporada d’hivern
  • Horari nocturn a partir de les 20h
  • Es valoraran idiomes
  • Bona presència

Enviar CV a hotelbabot@andorra.ad
—————————————————————————————————————–
RESTAURANT DON DENIS
Necessita incorporar:

Cambrers/es
Ajudant/a de cuina
Extres cap de setmana i festius
Requisits mínims:

  • Permís de treball i residència
  • Experiència demostrable
  • Capacitat de treball en equip
  • Incorporació immediata

Enviar CV  restaurantdondenis@andorra.ad
—————————————————————————————————————–
HOTEL HESPERIA ANDORRA LA VELLA
Necessita incorporar:

Recepcionista
Requisits mínims:

  • Angles, Francès i Català.
  • Permís de residencia obligatori.
  • Incorporació immediata, contracte indefinit amb un mes de prova.
  • 1.300€ bruts al mes.+ extres + incentius.
  • Torns rotatoris (matí, tarda, nit).
  • 40 hores setmanals amb 2 dies de festa consecutius.
  • Experiència mínima d’un any demostrable.

Enviar CV  A i.menendez@nh-hotels.com
—————————————————————————————————————–
HOTEL EUREKA
Necessita incorporar:

Recepcionista de nit
Ajudant de cuina

Requisits mínims:

  • Experiència prèvia en el lloc de treball
  • Persona organitzada, responsable i dinàmica, treball en equip
  • Permís de treball

Enviar CV a  hoteleureka@andorra.ad
—————————————————————————————————————–
RESTAURANT EMO – HOTEL PALOMÉ
Necessita incorporar:

Cap de sala
Requisits mínims:

  • Persona responsable i dinàmica
  • Permís de treball
  • Contracte de durada indefinida
  • Experiència demostrable
  • Jornada completa
  • Idiomes: català, castellà, anglès i francès

Trucar al  telf. 738500 per demanar entrevista, Sra. Fernández
—————————————————————————————————————–
HOTEL PALOME
Necessita incorporar:

Cambrera de pisos
Cambrer/a restaurant
Requisits mínims:

  • Experiència demostrable
  • Permís de treball i residència
  • Incorporació immediata
  • Cambrer Idiomes: català, anglès i francès

Enviar CV a directora@palomehotel.com
—————————————————————————————————————–
RESTAURANT LA MOSSEGADA
Necessita incorporar:

Ajudant/a de cuina
Requisits mínims:

  • Experiència mínima
  • Permís de treball i residència
  • 2 dies de festa setmanal
  • Contracte indefinit

Contactar: Jose Manuel          Telf. 823131
—————————————————————————————————————–
HOTEL ROCBLANC
Necessita incorporar:

Cuiner
Marmitó
Cambrer
Recepcionista
Grum
Requisits mínims:

  • Permís de treball i residència
  • Experiència mínima demostrable

S’ofereix:

  • Feina fixa
  • 2 dies de festa a la setmana
  • Sou a determinar en funció de vàlua
  • Incorporació immediata

Enviar CV a rval@rocblanchotels.com
—————————————————————————————————–
CÈNTRIC ATIRAM HOTEL
Necessita incorporar:

Recepcionista
Requisits mínims:

  • Permís de treball i residència
  • Experiència mínima de 6 mesos
  • Idiomes: català, castellà, francès, anglès
  • Torn rotatiu
  • 1 de festa setmanal
  • Contracta indefinit

Enviar Cv a hotelcentric@huersa.com o trucar 877 500 demanar Sabine o Sr. Permanyer
—————————————————————————————————–
SPORTHOTEL RESORT & SPA
Necessita incorporar:

Cambrers de sala
Requisits mínims:

  • Experiència en hotels 4-5*
  • Es valorarà formació en restaurant a la carta
  • Nacionalitat andorrana o permís de treball i residència
  • Anglès i francès parlats
  • Bon presència
  • Persones acostumades adonar qualitat de servei al client
  • Es valoraran coneixements d’estàndards de qualitat de Leading Hotels o marques similars

Cuiners
Requisits mínims:

  • Experiència en hotels 4-5*
  • Es valorarà formació en hosteleria/ cuina
  • Nacionalitat andorrana o permís de treball i residència
  • Coneixements en: manipulació d’aliments, protocols d’higiene alimentaria, coneixements culinaris, temperatures de càmeres i calents…
  • Persones afables, acostumades a treballar en equip. Dinàmiques i organitzades

 Caps de partida
Requisits mínims:

  • Experiència en hotels 4-5*
  • Es valorarà formació en hoteleria/ cuina
  • Nacionalitat andorrana o permís de treball i residència
  • Alts coneixements en: manipulació d’aliments, protocols d’higiene alimentaria, coneixements culinaris, temperatures de càmeres i calents…
  • Capacitat per assumit responsabilitats de partida, punts de treball i elaboració de menús
  • Orientació a l’assoliment dels objectius i a la innovació
  • Persones afables, acostumades a treballar en equip. Dinàmiques i organitzades

 Esteticistes/Massatgistes
Recepcionista de Wellness

Requisits mínims:

  • Experiència en lloc similar
  • Anglès i francès parlats (llocs d’atenció al client)
  • Nacionalitat andorrana o permís de treball i residència
  • Bona presència
  • Persones afables, acostumades a donar qualitat de servei al client
  • Es valorarà coneixements d’estàndards de qualitat de Leading o marques similars.

Enviar CV a seleccio@sporthotels.ad , fax +376 870592 o telf. +376 870590
—————————————————————————————————————–
ARTHOTEL
Necessita incorporar:

Recepcionista
Cuiner
Ajudant de cuina

Requisits mínims:

  • Permís de treball
  • Experiència demostrable
  • Acostumats a donar un servei de qualitat

Trucar 760303 per concertar entrevista o Enviar CV a arthotel@andorra.ad
—————————————————————————————————————–
HOTEL COMA
Necessita incorporar:

Cambrer/a per bar, restaurant
Requisits mínims:

  • Experiència demostrable
  • Permís de treball i residència
  • Persona dinàmica

Trucar a  736 100 o enviar CV a hotelcoma@hotelcoma.com
—————————————————————————————————————–
HOTEL PRESIDENT
Necessita incorporar:

Cambrera de pisos
Cambrer de restauració
Ajudant de cuina/cuiner
Requisits mínims:

  • Experiència mínima d’un any
  • Permís de treball i residència
  • Incorporació immediata, contracte de durada indeterminada
  • 40 hores setmanals
  • Formació a càrrec de l’empresa

Recepcionista de nit
Requisits mínims:

  • Experiència mínima d’un any
  • Permís de treball i residència
  • Incorporació immediata
  • Contracte de durada indeterminada
  • Formació a càrrec de l’empresa
  • Condicions segons vàlua

Enviar CV a rrhh@janhotels.com
—————————————————————————————————————–
HOTEL MONTANÉ
Necessita incorporar:

Recepcionista
Segon de cuina
Cambrera de pisos
Cambrer/a
Requisits mínims:

  • Experiència demostrable
  • Permís de treball i residència
  • Capacitat de treball en equip
  • Incorporació immediata

Enviar CV a    hotelmontane@andorra.ad
—————————————————————————————————————–
HOTEL SANT ELOI
Necessita incorporar:

Cambrer/a de restaurant
Requisits mínims:

  • Permís de treball i residència
  • Experiència demostrable
  • Idiomes. català, castellà i francès, es valoraran altres idiomes
  • Capacitat de treball en equip
  • Incorporació immediata

Enviar CV a:    hotel@santeloi.com
—————————————————————————————————————–
HOTEL FOLCH
Necessita incorporar:

Cambrers/es de restaurant
Requisits mínims:

  • Permís de treball i residència
  • Experiència de mostrable
  • Capacitat de treball en equip
  • Incorporació immediata

Enviar CV a:    hotelfolch@andorra.ad
—————————————————————————————————————–
HOTEL ANDORRA CENTER
Necessita incorporar:

Recepcionista
Requisits mínims:

  • Experiència demostrable, mínim 1 any
  • Capacitat de treball en equip
  • Incorporació immediata
  • Recepcionista: Idiomes Català, castellà, es valorarà anglès i francès
  • Bona presència
  • Incorporació  immediata


Cambrers/es

Cambreres de pisos
Ajudant de cuina avançat
Requisits mínims:

  • Permís de treball i residència
  • Experiència demostrable
  • Capacitat de treball en equip
  • Incorporació immediata

Enviar CV a:    andorra@besthotels.es
——————————————————————————————————–
HOTEL GRAU ROIG
Necessita incorporar:

Cambreres d’habitacions
Pastisser
Requisits mínims:

  • Candidats acostumats a donar un servei de qualitat
  • Experiència demostrable en lloc similar en hotels de 4 i 5*
  • Bona presència
  • Possibilitat de contracte indefinit i contracte de temporada(juliol i agost) i contracte de mitja jornada
  • Cambreres de pisos s’ofereix transport

Enviar CV a hotelgrauroig@andorra.ad  o trucar al telf. 755 556
—————————————————————————————————————–
HOTEL SOLDEU  MAISTRE
Necessita incorporar:

Ajudant de cuina
Requisits mínims:

  • Experiència demostrable
  • Permís de treball

Enviar CV a:  maistre@andorra.ad
———————————————————————————————————
HOTEL COSMOS
Necessita incorporar:

Cambreres de pisos
Requisits mínims:

  • Permís de treball i residència
  • Experiència demostrable
  • Capacitat de treball en equip
  • Incorporació immediata

Enviar CV a:  monica.mesa@hotelcosmos.ad
—————————————————————————————————————–
 HOTEL COSMOS
Necessita incorporar:

Cambrers/es de restaurant
Requisits mínims:

  • Permís de treball i residència
  • Experiència demostrable
  • Capacitat de treball en equip
  • Incorporació immediata
  • Possibilitat de contracte indefinit

Cuiners/es
Requisits mínims:

  • Permís de treball i residència
  • Experiència demostrable
  • Capacitat de treball en equip
  • Incorporació immediata
  • Possibilitat de contracte indefinit

Enviar CV a:     a&b@hotelcosmos.ad
—————————————————————————————————————–
PIOLETS PARK & SPA
Necessita incorporar:

RECEPCIÓ:
Cap de recepció
Recepcionistes
Monitor/a d’activitats infantils 

RESTAURACIÓ
Bufetier
Cambreres de bufet
Cambrers de bar
Extres de  cambrer per a events

CUINA
Segon de cuina
Cuiners
Ajudants de cuina
Rentaplats

ALLOTJAMENT
Cambrera de pisos
Mosso de planta (valet)
Personal de neteja

 Oferim :

  • Jornada completa
  • Possibilitat d’allotjament
  • Interessants condicions econòmiques
  • Treballar en una organització dinàmica i amb projecte de futur.

Enviar CV a rrhh@pioletspark.ad
—————————————————————————————————————–
PIZZERIA ANGELO LA MASSANA
Necessita incorporar:

Cuiner avançat partida de calents
Requisits mínims:

  • Formació en hostaleria grau mig o superior
  • Experiència prèvia de 2 anys en tasques de cuiner.
  • Incorporació immediata a un equip jove i dinàmic
  • Estabilitat i amplies possibilitats de creixement
  • Dos dies de festa setmanal
  • Interessants condicions econòmiques
  • Possibilitat d’allotjament a La Massana

Enviar CV a: rrhh@cibusgroup.com o trucar al 331609
———————————————————————————————————-
RESTAURANT MAMA MARIA
Necessita incorporar:

Cap de restaurant
Cambrers/ers
Cuiner/a
Pizzer
Ajudants de cuina (horari partit i intensiu de 9h00 a 17h30)
Rentaplats
Personal de neteja
Requisits mínims:

  • Permís de treball
  • Oferim feina fixa amb contracte de 40 hores setmanals, mitja jornada o extres
  • Incorporació immediata
  • Salari segons vàlua
  • Persones responsables i treballadores, amb formació o experiència demostrable en el sector.

Enviar CV a  rrhhgermanscruz@andorra.ad
———————————————————————————————————
RESTAURANT BORDA ESTEVET
Necessita incorporar:

Cuiner
Requisits mínims:

  • Permís de treball i residència
  • Es valorarà experiència en lloc similar.
  • Capacitat de treball en equip
  • Incorporació immediata

Enviar CV a  rrhhbordaestevet@gmail.com
—————————————————————————————————————–
RESTAURANT CA LA CONXITA
Necessita incorporar:

Personal de cuina
Personal de sala
Requisits mínims:

  • Permís de treball i residència
  • Experiència demostrable
  • Capacitat de treball en equip
  • Incorporació immediata

Trucar al telf. 829948
—————————————————————————————————–
HOTEL BRINGUÉ
Necessita incorporar:

Cuiner/a
Cambrers/es de restaurant
Requisits mínims:

  • Permís de treball
  • Incorporació immediata
  • Es valorarà experiència

Contactar: Jose Mª  telf. 736999 o enviar CV a hotelbringue@andorra.ad
—————————————————————————————————————–
RESTAURANT CASA LEON
Necessita incorporar:

Personal de cuina
Personal  de sala
Requisits mínims:

  • Experiència demostrable

S’ofereix:

  • Treball de 1/2 jornada
  • 2 dies de descans setmanal
  • Interessants condicions econòmiques
  • Incorporació immediata

Trucar al telf.  359258 demanar per Sr. Christophe

—————————————————————————————————————–